Domovská stránka Produkty Dielenský nábytok Zásuvkové skrine

Zásuvkové skrine

V našej ponuke nájdete veľmi kvalitné zásuvkové skrine, ktoré sú nevyhnutné ako súčasť dielenského nábytku.

Ak si vo svojej dielni chcete udržať prehľadnosť, potom viete, že je to často neľahká úloha. Predovšetkým, ak sa jedná o drobné náradie a predmety, ktoré sa radi a často strácajú. Potom, keď je najviac potrebujete, tak je práve nemáte po ruke. Pre usporiadanie drobného náradia a pomôcok sú najvhodnejšie zásuvky. Preto Vám prinášame kvalitné zásuvkové skrine, ktorými môžete vybaviť svoju dielňu., Alebo akúkoľvek inú miestnosť.

V našom sortimente nájdete niekoľko modelov zásuvkových skríň, ktoré sa líšia farbou aj rozmermi. Veľkou výhodou tohto nábytku je výsuv zásuviek 87 - 100%. Vďaka tomu jednoducho dosiahnete aj na veci, ktoré sú ukryté až v zadnej časti zásuvky. Aj pri výsuve 100% sa však nemusíte báť vypadnutiu zásuvky, vďaka dômyselnému systému. Manipulácia so zásuvkami je navyše veľmi jednoduchá. Zásuvkové skrine sú vyrobené z odolného kovu, s veľmi kvalitnou povrchovou úpravou, ktorá zabraňuje korózii aj vo vlhkých podmienkach.

Vďaka variabilite zásuvkových skríň, rovnako ako ostatného dielenského nábytku, si môžete zostaviť dielňu presne podľa Vašich predstáv. Môžete vyberať z modelov rôznych veľkostí aj s rôzne veľkými zásuvkami. Hoci ide o tovar vysokej kvality, nemusíte sa obávať premrštených cien. Umožníme Vám vybaviť Vašu dielňu kvalitným dielenským nábytkom od popredného európskeho výrobcu.

Neváhajte vyberať zásuvkové skrine na vaše pracovné náčinie, či ako úložný priestor pre dôležité veci. Napriek tomu, že sa jedná o pracovný nábytok, stretnete sa u neho s veľmi ľúbivým dizajnom. Preto máte možnosť zo svojej dielne urobiť nielen praktické, ale aj veľmi útulné miesto. Ak si nebudete s výberom vedieť rady, alebo budete potrebovať zodpovedať nejakú otázku, radi Vám s tým pomôžeme.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Regaz
Vlastníme certifikát dôveryhodnosti spoločnosti.
Regaz