Domovská stránka Produkty Prepravky, nádoby, boxy

Prepravky, nádoby, boxy

Plastové prepravky - pre prehľadné skladovanie malých dielov a drobnejšieho materiálu je najvhodnejšie použiť plastové boxy, kovové boxy-prepravky, plastové prepravky, debne, zásobníky alebo krabičky, ktoré sú všetky stohovateľné. Tieto možno naviac rozlíšiť pomocou farby, takže máte vo svojom sklade či dielni zaručený prehľad.

Nájdete u nás prepravky rôznych tvarov a rozmerov, ako sú napríklad: skosené, europrepravky, kónické, skladacie, ktoré  do seba zapadajú. Prepravky delta a minerva slúžia predovšetkým na prepravné účely, kedy na spiatočnej ceste šetria náklady za dopravu, keď sa prepravky vracajú prázdne. Pre elektrotechnický priemysel dodávame i antistatickú úpravu tzv. ESD, ktorá je v čiernej farbe. Prepravky majú možnosť bohatého príslušenstva ako napr. delenie, priehradky, priečky, veká, deliace hrebene, potlač logom, poistky, zosilnené dno apd. Niektoré prepravky možno opatriť pojazdovými kolieskami alebo patkami. Najpredávanejšími sú tzv. skosené prepravky, ktoré pokiaľ sú nastohované na seba, je možné z každej z nich vybrať materiál bez toho, aby sa museli prekladať. Používajú sa veľmi často tiež pre policové regále a iný kovový nábytok. Na väčšie typy boxov napr. 400x300, 500x300, 600x400 mm máme v ponuke špeciálne regále, kde každá prepravka má svoju vlastnú bunku. Nosnou časťou nie je polica, ale pár vodiacich koľajníc.

Pre prehľadné skladovanie malých dielov a drobnejšieho materiálu Vám ponúkame plastové boxy, kovové boxy-debne, plastové prepravky, plastové debne, zásobníky alebo krabičky. Pri plastových boxoch Vám ponúkame na výber až z 5 základných farieb pre lepšie rozlíšenie skladovaného materiálu. Všetky prepravky môžeme potlačiť metódou sublimovanej potlače s logom, alebo potrebným popisom podľa požiadaviek zákazníka. Na prepravky je možné ukotviť sponu alebo rámik pre uchytenie štítkov.

Ponúkame širokú škálu plastových i kovových prepraviek pre jednoduchú organizáciu Vášho skladu. Naše euro prepravky odpovedajú štandardným rozmerom a sú vhodné pre všetky pracovné prostredia ako sú napríklad: logistické sklady, predajne, dielne, laboratóriá a mnohé ďalšie priestory. Vďaka pevnej konštrukcii sú všetky boxy stohovateľné a  majú vysokú nosnosť.

Medzi najobľúbenejšie produkty v tejto kategórii patria:

  • Skosené boxy - umožňujú veľmi prehľadné skladovanie materiálu, pretože i keď sú naskladané na sebe, je možné stále manipulovať s ich obsahom. Tieto ponúkame ako v plastovom, tak kovovom prevedení a v mnohých farbách. V našej ponuke nájdete tiež veľké množstvo príslušenstva od deliacich priečok rôznych rozmerov až po kryty a veká z rôznych materiálov.
  • Euro-prepravky - sú svojimi rozmermi veľmi praktické, pretože ide o štandardizované rozmery, ktorými sa riadi veľa výrobcov nielen pre logistický priemysel. S euro prepravkami si tak môžete byť istí, že presne padnú do konštrukcie regálov, je možné efektívne usporiadať na EURO paletách atď. V našej ponuke  nájdete euro prepravky mnohých rozmerov, vrátane príslušenstva a regálov, do ktorých ich môžete efektívne ukladať.
  • Prepravné debne - plastové i kovové debne sú vhodné pre prepravu ťažšieho, alebo objemného tovaru. Plastové debne sú vyrobené z materiálu, ktorý je nielen pevný, odolný a recyklovateľný, ale je tiež bezpečný k preprave balených potravín. Kovové debne sú vyrobené z lisovaného oceľového plechu, sú teda veľmi pevné a majú stohovaciu nosnosť až 600kg. Ponúkame ako klasické perforované debne, tak debne s plným dnom a stenami. Pokiaľ teda potrebujete skladovať alebo prepravovať väčšie množstvo materiálov, nemožno než doporučiť práve tieto euro debne.
  • Skladacie prepravky - sú praktickým riešením pri preprave i skladovaní. Sú vyrobené z kvalitného materiálu, je možné ich preto stohovať na seba a majú vysokú nosnosť. Pokiaľ prepravky nepoužívate, je možné ich efektívne zložiť a ušetríte tým miesto. Pokiaľ Vám pri skladovaní a preprave záleží na čo najmenších rozmeroch, sú tieto debne pre Vaše potreby ideálne.
  • Prepravky KLT - v našej ponuke nájdete tiež  KLT prepravky od spoločnosti Fami, ktoré sú schválené Evrópskou komisiou. Tieto prepravky sú veľmi často používané v automobilovom priemysle a odpovedajú štandardizovaným rozmerom. Vynikajú najmä skvelým pomerom vonkajšej a úžitkovej kapacity, použitím pevného materiálu a pevnými ergonomickými rúčkami. Majú zosilnené dno a sú vhodné tiež pre dopravu na valčekových dopravníkoch. I k tomuto tovaru ponúkame príslušenstvo v podobe viek a krytov.
  • Regálové multiboxy - tvoria unikátny systém prepraviek. Sú vyrobené z odolného polypropylénu a ich konštrukcia sa vyznačuje vysokou pevnosťou a životnosťou. Slúžia k prehľadnej organizácii akéhokoľvek drobného tovaru. K Multiboxom ponúkame tiež uchopovacie madlá, ktoré uľahčujú manipuláciu a oceľové rámy, do ktorých je možné ich zabudovať. Tento regálový systém je veľmi prehľadný a vhodný nielen do dielní a výrobných hál.
Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Regaz
Vlastníme certifikát dôveryhodnosti spoločnosti.
Regaz