Prepravky KLT

FAMI je jediná talianska spoločnosť, ktorá vyrába prepravky schválené Európskou komisiou „Odette“, ktoré majú nasledujúce vlastnosti: 8 rôznych automatických systémov pre manipuláciu, pevné ergonomické rukoväte a dobrý pomer medzi vonkajšou a úžitkovou kapacitou. Majú vystužené a štruktúrované dno pre ľahké kĺzanie po všetkých typoch valčekových dopravníkov. Prepravky môžu byť paletované a stohovateľné s rôznymi veľkosťami zásobníkov a sú vybavené dvoma držiakmi etikiet pre čiarový kód A5.

Prepravky KLT a R-KLT majú vynikajúcu odolnosť voči olejom, rôzne možnosti pre automatickú manipuláciu, vynikajúcu úroveň pasívnej bezpečnosti a odolnosti a silné ergonomické rukoväte.

Naše KLT prepravky majú hladké dno pre bezhlučný pohyb na dopravníkoch a od rozmeru 400x300 mm dierované dno pre odvod vody z čistiacich procesov alebo z jednotlivých výrobných krokov počas automatizovanej manipulácie.

Prepravky R-KLT majú zosilnené plochy na čelnej a pozdĺžnej strane, ktoré pomáhajú v zdvíhacej technike. Ergonomické rukoväte sa postarajú o komfortný a bezpečný pracovný proces pri ručnej manipulácie. Táto prepravka je vybavená zosilneným štruktúrovaným dnom.

Pre ideálny transport a skladovanie Vám ponúkame celé paletové balenie prepraviek vrátane palety i veka podľa európskych štandardov.
Aktuality - Prepravky KLT SK
Kovový nábytok a plastové prepravky Považská Bystrica6. 6. 2022 Chcete mať vo svojej dielni či sklade v Považskej Bystrici perfektny prehľad? V tomto prípadě sa nezaobídete bez kvalitného kovového nábytku a plastových prepraviek, ktoré nájdete len u nás. Kovový nábytok a plastové prepravky Považská Bystrica Vám zjednodušia uskladňovanie tovaru.
Kovový nábytok a plastové prepravky Prievidza30. 1. 2022 Premýšľate nad tým, ako vo svojej Prievidzskej dielni alebo sklade docielite prehľadnosť? Máme pre Vás jednoduché riešenie. Náš kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia skladovanie tovaru alebo náradia a zaoblete sa bez zdravého hľadania.
Kovový nábytok a plastové prepravky Poprad9. 1. 2022 Nemáte vo svojej dielni či skladu prehľad? Chcete mať všetko perfektne uložené? Kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia prácu aj v Poprade.
Kovový nábytok a plastové prepravky Trnava17. 11. 2021 Premýšľate nad tým, ako vo svojej Trnavskej dielni alebo sklade docielite prehľadnosť? Máme pre Vás jednoduché riešenie. Náš kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia skladovanie tovaru alebo náradia a zaoblete sa bez zdravého hľadania.
Kovový nábytok a plastové prepravky Košice4. 9. 2021 Nemáte vo svojej dielni či skladu prehľad? Chcete mať všetko perfektne uložené? Kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia prácu aj v Košiciach.
Regálové konštrukcie pre prepravky3. 4. 2020 Regály pre prepravky sa vyrába v rôznych rozmeroch pre prepravky odlišných objemov aj tvarov.
Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Regaz
Vlastníme certifikát dôveryhodnosti spoločnosti.
Regaz