Domovská stránka Produkty Dielenské vozíky

Dielenské vozíky

V našej ponuke nájdete dvojplošinové dielenské vozíky, policové manipulačné vozíky, odkladací dielenský vozík s boxmi a dielenské vozíky pre transport prepraviek a zásobníkov. Dielenské vozíky dodávame v dvoch farebných variantách (modrá RAL 5012 a zelená RAL 6011). Ostatné farby podľa škály RAL na vyžiadanie.
 
Typy dielenských vozíkov:

Dvojplošinové  dielenské vozíky
Dielenské vozíky s dvomi plošinami sú vhodné pre manipuláciu s drobnými produktami a nástrojmi v dielni.
 
Policové manipulačné vozíky
Policové manipulačné dielenské vozíky dodávame v mnohých veľkostných typoch s možnosťou ľubovoľného nastavenia oceľových či drevených políc. Vysokú nosnosť a dlhodobú životnosť dáva dielenským policovým vozíkom dokonalosť a vysoká profesionalita dielenského spracovania a kvalita použitých materiálov.
 
Odkladací dielenský vozík s boxmi
Ďalším typom dielenského vozíka je vozík s boxmi opatrený dômyselným systémom šikmých políc, do ktorých ideálne zapadnú plastové prepravky alebo boxy. Tento typ dielenského vozíka je veľmi vhodný pre prevádzky, kde dochádza k častej manipulácii s drobnými predmetmi a produktmi. Pre jednoduchú manipuláciu je dielenský vozík opatrený kolieskami a plastové boxy sú ľahko modifikovateľné.
 
Dielenské vozíky pre transport prepraviek a zásobníkov
Špecifickým typom dielenského vozíka je transportný vozík, ktorý nám slúži k jednoduchej manipulácii s prázdnymi plastovými zásobníkmi a boxmi. Vozík je opatrený dlhou manipulačnou tyčou, ktorá obsluhe uľahčuje upevnenie a uvoľnenie prepravovaných boxov a v neposlednej rade veľmi uľahčuje manévrovanie vozíka po dielni.
Aktuality - Dielenské vozíky SK
Kovový nábytok a plastové prepravky Michalovce12. 6. 2022 Nemáte vo svojej dielni či skladu prehľad? Chcete mať všetko perfektne uložené? Kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia prácu aj v Michalovciach.
Kovový nábytok a plastové prepravky Zvolen30. 4. 2022 Chcete mať vo svojej dielni či sklade vo Zvolene perfektny prehľad? V tomto prípadě sa nezaobídete bez kvalitného kovového nábytku a plastových prepraviek, ktoré nájdete len u nás. Kovový nábytok a plastové prepravky Zvolen Vám zjednodušia uskladňovanie tovaru.
Kovový nábytok a plastové prepravky Prievidza30. 1. 2022 Premýšľate nad tým, ako vo svojej Prievidzskej dielni alebo sklade docielite prehľadnosť? Máme pre Vás jednoduché riešenie. Náš kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia skladovanie tovaru alebo náradia a zaoblete sa bez zdravého hľadania.
Kovový nábytok a plastové prepravky Trenčín12. 12. 2021 Chcete mať vo svojej dielni či sklade v Trenčíne perfektny prehľad? V tomto prípadě sa nezaobídete bez kvalitného kovového nábytku a plastových prepraviek, ktoré nájdete len u nás. Kovový nábytok a plastové prepravky Trenčín Vám zjednodušia uskladňovanie tovaru.
Kovový nábytok a plastové prepravky Martin29. 11. 2021 Premýšľate nad tým, ako vo svojej Martinskej dielni alebo sklade docielite prehľadnosť? Máme pre Vás jednoduché riešenie. Náš kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia skladovanie tovaru alebo náradia a zaoblete sa bez zdravého hľadania.
Kovový nábytok a plastové prepravky Trnava17. 11. 2021 Premýšľate nad tým, ako vo svojej Trnavskej dielni alebo sklade docielite prehľadnosť? Máme pre Vás jednoduché riešenie. Náš kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia skladovanie tovaru alebo náradia a zaoblete sa bez zdravého hľadania.
Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Regaz
Vlastníme certifikát dôveryhodnosti spoločnosti.
Regaz