Domovská stránka Produkty Vstavby do vozidiel - 5 rokov záruka

Vstavby do vozidiel - 5 rokov záruka

dilenska-prestavba-dodavky

Dielenské nadstavby premenia vašu dodávku na pojazdnú dielňu

Mobilné dielne pre úžitkové vozidlá vyrába spoločnosť STOREVAN so sídlom v Taliansku. Vozovne sú certifikované a spĺňajú všetky požiadavky ministerstva dopravy. Mobilnú dielňu alebo autodielňu využívajú najmä spoločnosti, ktoré sa orientujú na služby,
elektroinštalácie, zámočnícke, tesárske alebo podobné práce. Vstavané skrine sú vhodné pre takmer všetky typy dodávkových a úžitkových vozidiel vrátane menších pick-upov. Zákazník má k dispozícii široký výber rôznych komponentov, ktoré si môže do dodávky nakonfigurovať podľa svojich potrieb. Medzi najpoužívanejšie komponenty patria úložné zásobníky, police alebo zásuvky. K ďalším komponentom patria uzamykateľné skrinky, police s multiboxmi, rámy s väčšími boxmi na objemnejší materiál a tiež police alebo rámy na kufre. Rámy aktoviek môžu byť buď pevné, alebo výsuvné. Obzvlášť obľúbené sú výsuvné rámy, ktoré umožňujú jednoduchšiu manipuláciu s aktovkou. Do úložných vaní, políc, zásuviek alebo kufrov možno zabudovať rôzne priehradky alebo boxy na efektívnejšie skladovanie. Vstavané stoly ponúkajú aj konfiguráciu pracovného stola, do ktorej možno umiestniť zadný perforovaný panel na háčiky a predný panel napríklad na zverák.

Vďaka veľkej rozmerovej variabilite možno vstavanú skriňu konfigurovať podľa potrieb zákazníka umiestnením vstavanej skrine po celej dĺžke nákladného priestoru alebo len v časti, v ktorej ju zákazník požaduje. Môžu byť umiestnené v 3 zónach - na ľavej strane, na pravej strane a za prepážkou vodiča, ale v prípade prepážky je podmienkou, že musí byť vyrobená z kovu, nie z plastu.

Každé vozidlo, v ktorom je nainštalovaná prepážka, musí mať pevnú podlahu. Pevná podlaha je vyrobená z protišmykovej laminovanej preglejky a má 2 rôzne hrúbky (9 mm a 12 mm). Podlahy z drevotrieskových dosiek sú pre vstavané skrine nevhodné. Okrem podlahy je možné dodať polypropylénové obloženie interiéru vozidla pre všetky úžitkové vozidlá. Obklad slúži ako ochrana modulov pred poškodením od konštrukcie vozidla a dodáva batožinovému priestoru krajší vzhľad.

Spoločnosť STOREVAN ponúka široký výber rôzneho príslušenstva. Na vozidlá možno namontovať strešné nosiče a strešné nosiče s držiakmi rebríka. Dĺžka strešných nosičov závisí od typu vozidla. K ďalšiemu príslušenstvu patria prístupové rampy. Rampy sú k dispozícii v dĺžkach 2500 mm a 3000 mm a ich nosnosť je od 600 kg do 1500 kg. Rampy sú vhodné len pre väčšie úžitkové vozidlá a nie pre malé vozidlá, ako sú pic kupé. Príslušenstvo sa dá zabudovať aj priamo do modulov auto-build na perforovaných paneloch, ktoré tvoria pevný základ pre jednotlivé moduly. Medzi toto príslušenstvo patrí napríklad nádoba na vodu a mydlo, držiak na sprej alebo silikónovú hadičku, držiak na hasiaci prístroj vrátane hasiaceho prístroja, držiak na plynovú fľašu, držiak na papierové utierky, sklopná noha so zverákom, lekárnička, držiak kábla LED osvetlenia a ďalšie. STOREVAN ponúka aj príslušenstvo, v ktorom nájdu záľubu omietkari alebo sklenári. Vozidlo môže byť vybavené bezpečnostnou podlahou, ktorá obsahuje vyfrézované kotviace úchyty, ktoré spolu so stropnými lištami a teleskopickými tyčami slúžia ako pevný držiak sadrokartónu alebo skla či celých okien. Všetky materiály vo vozidle možno zabezpečiť pomocou západkových tyčí alebo len zámkom.

Montáž auto vestavby sa vykonáva v našej spoločnosti REGAZ s.r.o. náš montážny technik. Vozidlové konštrukcie sú ukotvené k pevnostnej podlahe pomocou skrutiek a ku kotviacim zónam na konštrukcii vozidla pomocou kotviacich líšt alebo nitov. Vstavané skrine je možné zostaviť aj svojpomocne pomocou montážneho návodu. Vďaka predmontáži zabudovaných modulov zákazník jednoducho vloží modul do steny vozidla a podľa návodu ho ukotví k podlahe a konštrukcii vozidla. Montáž zvládne aj málo zručný "laik".

vestavby-uzitkova-vozidla
Vestavby do aut RegazPojízdná auto dílnaDílenská prestavba dodávky na dílnu RegazAutovestavy do aut a dodávekDílenská vestavba do dodávky