Domovská stránka Produkty Prepravky, nádoby, boxy Kovové boxy rovné

Kovové boxy rovné

Možnosti farebného prevedenia: RAL 7000, RAL 6011, Pozink.
Zobrazení: Miniatury | Tabulka
27,00 €
98,00 €
Šírka
0 mm
50000 mm
Výška
0 mm
10000 mm
Hĺbka
0 mm
7894 mm
Na stránku
Aktuality - Kovové boxy rovné SK
Kovový nábytok a plastové prepravky Michalovce12. 6. 2022 Nemáte vo svojej dielni či skladu prehľad? Chcete mať všetko perfektne uložené? Kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia prácu aj v Michalovciach.
Kovový nábytok a plastové prepravky Považská Bystrica6. 6. 2022 Chcete mať vo svojej dielni či sklade v Považskej Bystrici perfektny prehľad? V tomto prípadě sa nezaobídete bez kvalitného kovového nábytku a plastových prepraviek, ktoré nájdete len u nás. Kovový nábytok a plastové prepravky Považská Bystrica Vám zjednodušia uskladňovanie tovaru.
Kovový nábytok a plastové prepravky Prievidza30. 1. 2022 Premýšľate nad tým, ako vo svojej Prievidzskej dielni alebo sklade docielite prehľadnosť? Máme pre Vás jednoduché riešenie. Náš kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia skladovanie tovaru alebo náradia a zaoblete sa bez zdravého hľadania.
Kovový nábytok a plastové prepravky Poprad9. 1. 2022 Nemáte vo svojej dielni či skladu prehľad? Chcete mať všetko perfektne uložené? Kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia prácu aj v Poprade.
Kovový nábytok a plastové prepravky Trenčín12. 12. 2021 Chcete mať vo svojej dielni či sklade v Trenčíne perfektny prehľad? V tomto prípadě sa nezaobídete bez kvalitného kovového nábytku a plastových prepraviek, ktoré nájdete len u nás. Kovový nábytok a plastové prepravky Trenčín Vám zjednodušia uskladňovanie tovaru.
Kovový nábytok a plastové prepravky Martin29. 11. 2021 Premýšľate nad tým, ako vo svojej Martinskej dielni alebo sklade docielite prehľadnosť? Máme pre Vás jednoduché riešenie. Náš kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia skladovanie tovaru alebo náradia a zaoblete sa bez zdravého hľadania.
Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Regaz
Vlastníme certifikát dôveryhodnosti spoločnosti.
Regaz