Domovská stránka Produkty Regále a regálové systémy Regále s výsuvnými policami

Regále s výsuvnými policami

Pre skladovanie ťažkých foriem sa väčšinou používajú paletové regály, kedy forma leží na palete. Naša spoločnosť prichádza s novým regálovým systémom, ktorý má úložné police výsuvné o nosnosti až 1000 kg. Formy sa ukladajú na tieto výsuvné police a zakladajú sa žeriavom, nikdy nie vysokozdvižným vozíkom.

Sme schopný individuálne navrhnúť regály pre formy s nosnosťou police až 5000 kg – v prípade vášho záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Výsuvné regály sú vhodné predovšetkým pre ukladanie ťažkých predmetov, prípravkov, brúsnych kotúčov, foriem atď. Systém regálových konštrukcií je tvorený zo špeciálne upravenej vystuženej oceli, ložiskové koliečka umožňujú jednoduchý pohyb pri plnom zaťažení políc, ktoré sú vybavené blokačným systémom.


Špecifikácia:

  • Výsuvné police sú plne využiteľné a sú výškovo prestaviteľné.
  • Nosnosť police do 800 kg - 87% výsuv.
  • Nosnosť police do 1000 kg - 100% výsuv.
  • Hĺbky regálu 900 mm, 1100 mm, 1300 mm.
  • Šírky stĺpca 850 mm, 1050 mm, 1250 mm.
  • Výšky regálov 1510 mm, 2010 mm, 2210 mm, 2510 mm, 3010 mm.
  • Možnosť dodania zadných a bočných panelov či posuvných dvier so zámkom.
  • Povrchová úprava: štandardná farba šedá RAL7000 alebo zelená RAL6011.

V prípade akýchkoľvek nejasností nás neváhajte kontaktovať mailom na: regaz@regaz.sk alebo na telefónnych číslach uvedených v sekcii Kontakt.

0004
Regály FAR
000300020001
Aktuality - Regále s výsuvnými policami SK
Regály a regálové systémy Senica25. 7. 2021 Naše regály a regálové systémy Vám uľahčia skladovanie tovaru a ďalších vecí, v ktorých potrebujete mať prehľad a poriadok. Máte dieľňu či sklad a chcete mať všetko prehľadne uložené? Vieme vám to v Senici zaradiť!
Regály a regálové systémy Brezno16. 7. 2021 Ak chcete mať všetko vo svojej dielni či skladu perfektne zrovnané, potom sa určite nezaobídete bez správnych regálov. Regály a regálové systémy Brezno Vám môžu veľmi jednoducho uľahčiť skladovanie tovaru a ďalších predmetov, v ktorých potrebujete mať perfektný prehľad.
Regály a regálové systémy Hlohovec27. 6. 2021 Ak chcete mať všetko vo svojej dielni či skladu perfektne zrovnané, potom sa určite nezaobídete bez správnych regálov. Regály a regálové systémy Hlohovec Vám môžu veľmi jednoducho uľahčiť skladovanie tovaru a ďalších predmetov, v ktorých potrebujete mať perfektný prehľad.
Regály a regálové systémy Šaľa20. 6. 2021 Pod slovom regál, si môže každý predstaviť čokoľvek. V prípade, ak hladáte regály do pivnice na zaváraniny, alebo pneumatiky prípadne potrebujete vybaviť velkosklad s paletovými regálmi, u nás si určite vyberiete.
Regály a regálové systémy Partizánske13. 6. 2021 Naše regály a regálové systémy Vám uľahčia skladovanie tovaru a ďalších vecí, v ktorých potrebujete mať prehľad a poriadok. Máte dieľňu či sklad a chcete mať všetko prehľadne uložené? Vieme vám to v Partizánskom zaradiť!
Regály a regálové systémy Dunajská Streda7. 6. 2021 Ak chcete mať všetko vo svojej dielni či skladu perfektne zrovnané, potom sa určite nezaobídete bez správnych regálov. Regály a regálové systémy Dunajská Streda Vám môžu veľmi jednoducho uľahčiť skladovanie tovaru a ďalších predmetov, v ktorých potrebujete mať perfektný prehľad.
Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Regaz
Vlastníme certifikát dôveryhodnosti spoločnosti.
Regaz