Domovská stránka Produkty Dielenský nábytok Nástrojové skrine

Nástrojové skrine

Nástrojové skrine ponúkajú riešenie všetkých skladovacích problémov s NC-nástrojmi. Hlavná časť pozostáva z hlavnej police, koncovej police, dvoch bočných stien a jednej zadnej.  Vodiace koľajnice pre zásuvky môžu byť umiestnené v rozpätiach o 25 mm v závislosti na čelnej výške zásuvky. Nosnosti zásuviek sú závislé na výsuve zásuvky (87 %, 100 %). K inštalácii zásuviek a políc do korpusu nie je potrebné žiadne náradie, takže je možno kedykoľvek a ľahko poradie zásuviek a políc zmeniť. Zásuvky a výsuvné police majú blokačný systém a sú uzavrené krídlovými dverami s trojbodovým zámkom s 2 kľúčmi.
Aktuality - Nástrojové skrine vysoké SK
Dielenské skrine pre NC nástroje Žilina14. 10. 2022 Tento druh skríň je ideálny pre bezpečné uloženie, prehľadnosť a organizáciu NC nástrojov nielen v Žiline, kde budete mať aj záruku toho, že vďaka plastovým lôžkam sa nástroje nepoškodia.
Dielenské skrine pre NC nástroje Prešov28. 8. 2022 NC skrine sú vhodné k organizácii, ochrane a bezpečnosti pre NC nástroje nielen v Prešove. Sú univerzálne pre ktorékoľvek pracovné prostredie a sú vhodným riešením pre každú potrebu, aj optimalizáciu priestoru.
Dielenské skrine pre NC nástroje Košice14. 8. 2022 V našej ponuke nájdete špičkové dielenské skrine pre NC nástroje Košice, ktoré sa vyznačujú dômyselným prevedením, výbornou kvalitou a vysokou nosnosťou.
Dielenské skrine pre NC nástroje Bratislava31. 7. 2022 Tento druh skríň je ideálny pre bezpečné uloženie, prehľadnosť a organizáciu NC nástrojov nielen v Bratislave, kde budete mať aj záruku toho, že vďaka plastovým lôžkam sa nástroje nepoškodia.
Kovový nábytok a plastové prepravky Považská Bystrica6. 6. 2022 Chcete mať vo svojej dielni či sklade v Považskej Bystrici perfektny prehľad? V tomto prípadě sa nezaobídete bez kvalitného kovového nábytku a plastových prepraviek, ktoré nájdete len u nás. Kovový nábytok a plastové prepravky Považská Bystrica Vám zjednodušia uskladňovanie tovaru.
Kovový nábytok a plastové prepravky Poprad9. 1. 2022 Nemáte vo svojej dielni či skladu prehľad? Chcete mať všetko perfektne uložené? Kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia prácu aj v Poprade.
Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Regaz
Vlastníme certifikát dôveryhodnosti spoločnosti.
Regaz