Domovská stránka Produkty Dielenský nábytok

Dielenský nábytok

Dielenský kovový nábytok

Ak prioritne dbáte na design a kvalitu, tak ste na správnom mieste. Bez problémov navrhneme kompletné zostavy dieľní a pracovísk podľa požiadavky zákaznika. Dielenský kovový nábytok, ktorý ponúkame je vysoko kvalitný vďaka pevnému lisovanému oceľovému plechu, je kombinovaný plastmi, drevom alebo gumou. Vyniká mimoriadnou odolnosťou a stabilitou konštrukcie, kvalitnou povrchovou úpravou, ochranou produktov a nástrojov, bezpečnosťou a ochranou zdravia pracovníkov, praktickosťou, dlhou životnosťou a nenáročnosťou na údržbu. Tieto prednosti ho predurčujú k využitiu vo výrobnej sfére, dieľňach, skladoch, laboratóriách, servisoch alebo kanceláriách, či už ako kompletné zostavy nábytku alebo jednotlivé komponenty.

Zásuvkové skrine – sú určené pre drobné náradie a pomôcky. V ponuke je viac modulov, ktoré spĺňajú požiadavky a predstavy zákaznika. Okrem vysokej kvality vynikajú veľmi pekným designom a prehľadnosťou. Výhodou je výsuv zásuviek 87 – 100 %. Nemusíte mať žiadne obavy z vypadnutia zásuvky pri 100 % výsuve, zabezpečovací systém sa o to postará.

Dielenské skrine – s krídlovými, posuvnými a roletovými dverami, plastovými boxami a bezpečnostné skrine. Na výber je množstvo kombinácií skríň, či už s policami, zásuvkami, háčikmi na zavesenie náradia a pod., počnúc nízkymi skriňami vo výške 1000 mm až do výšky 2000 mm. Sú to skvelé skrine, ktoré vydržia pri správnom zaobchádzaní desiatky rokov.

Nástrojové vozíky – neobsahujú nástrojové lôžka. Špeciálne vozíky s 2 otočnými a 2 pojadznými nylonovými kolieskami. Ponuka je dostatočne široká, môžete si vybrať s držiakmi, policami, gumou na policu, rámom na nástrojové lôžka a tiež bočnou ochranou náradia.

Nástrojové lôžka, príslušenstvo – široký výber lôžok pre rôzne typy a rozmery NC nástrojov plus príslušenstvo. Príslušenstvo lôžok obsahuje rôzne držiaky, rámy, rukoväte, úchyty a zásuvky. Nástrojové lôžka sú vhodné do skríň a nástrojových vozíkov.

Nástrojové skrine – ak máte dilemu čo s NC nástrojmi, tak problém máte vyriešený. Tieto skrine sú veľmi praktické a prehľadné, pozostávajú z hlavnej a koncovej police a zásuviek, ktoré môžeme kedykoľvek meniť. Zásuvky a výsuvné police sú istené blokačným systémom. Dvere sú zabezpečené trojbodovým zámkom s 2 kľúčmi.

Šatníkové skrine – majú rozmanité uplatnenie hlavne vo výrobnej sfére, v dielenských šatniach, školách, športových centrách a pod. Sú zabezpečené cylindrickými zámkami vo dverách, sú vyrobené z kovového plechu v montovanom a zváranom prevedení s vetracími otvormi v hornej a dolnej časti dverí. Zároveň ponúkame aj ďalší doplnkový sortiment, ktorý je neodeliteľnou súčasťou šatníkových skríň ako sú rôzne typy lavíc, sokly a nohy pod skrine.

Skrine na PC – skrine, ktoré ochránia výpočtovú techniku pred prachom a inými nečistotami vo výrobných halách či dieľňach a ktoré predľžia životnosť počítačovej techniky.

Dílenský nábytek Regaz
Dílenský nábytek - PC skříňDílenský nábytek - dílenská skříňDílenský nábytek - RegazDílenský nábytek - skříňDílenský nábytek - šatní skříňDílenský nábytek - skříň

Katalógy dielenského nábytku

Pokiaľ vyžadujete skvelý design a kvalitu, je Regaz Sk Vaša správna voľba. Sme schopní navrhnúť vybavenie dielní a pracovísk takmer s akoukoľvek špecializáciou. Záruku na dielenský nábytok FAMI poskytujeme na 60 mesiacov.
 
Dielenský nábytok je veľmi obľúbený vo výrobných priestoroch, montážnych a baliacich dielňach, servisoch a všade tam, kde je potrebný odolný a stabilný nábytok. Dielenský nábytok je všeobecne konštruovaný tak, aby zaisťoval ochranu ako produktom a nástrojom, tak aj vysokú mieru bezpečia pre osoby, ktoré sa každý deň v priestoroch dielne nachádzajú. Používanie kvalitného dielenského nábytku tak predchádzate riziku úrazu pracovníkov. Dielenský nábytokVám ponúka praktickú alternatívu pre vybavenie kancelárskych alebo dielenských prevádzok. Svojou bezpečnosťou, praktickosťou a dlhou životnosťou kovový nábytok výborne obstojí i v náročných prevádzkových podmienkach. Kovový nábytok nie je náročný na údržbu a vyniká vysokou kvalitou dielenského spracovania. Vo väčšine prípadoch je nábytok vyrobený z oceľového plechu, ktorý je upravený práškovými epoxy-polyesterovými farbami.
 
Použitie dielenského nábytku

Šatníkové skrine - kovové šatníky sú typickým príkladom dielenského nábytku, ktorý ponúka uplatnenie ako v dielenských šatniach, tak i v športových centrách, bazénoch alebo školách. Uplatnenie tohto typu kovového nábytku je skutočne rozmanité. Skrine sú vyrobené z kovového plechu vo zváranom alebo montovanom prevedení. V hornej i spodnej časti dverí sú praktické vetracie otvory. Bezpečie potom zaručujú cylindrické zámky osadené vo dverách. Dielenské pracovné stoly Dielenské pracovné stoly sú určené pre remeselné a iné práce, ktoré vyžadujú tento typ kovového dielenského nábytku. Konštrukcia rámu stola je vytvorená z kovového plechu alebo z oceľových profilov, pracovnú dosku tvorí vo väčšine prípadov drevený masív. Dielenské stoly sú dobre chránené proti korózii práškovým lakom vo farebných odtieňoch RAL. Prednosť tohto kovového nábytku je predovšetkým dokonalá variabilita zostavenia. Stoly je možné kombinovať s ďalším kovovým dielenským nábytkom a tvoriť tak jednotné vybavenie dielne. Kovové montážne vozíky Čo je ďalším typickým príkladom pre kovový dielenský nábytok? Rozhodne kovový montážny vozík. Vozíky sú ideálnym vybavením pre dielne a servisné strediská. Ponúkajú prehľadné usporiadanie náradia a nástrojov spolu s vynikajúcou mobilitou. Vozíky sú vyrobené z robustnej samonosnej konštrukcie opatrené pojazdovými kolieskami s brzdou.
 
Kovový nábytok

Kovový nábytok je najmä vďaka mimoriadnej odolnosti povrchu a pevnosti konštrukcie často používaný vo výrobných priestoroch, laboratóriách, dielňach, skladoch či kanceláriách. Kovový nábytok výrobcu Fami vyniká vysokou kvalitou, moderným designom a množstvom možností jeho využitia . Vďaka pokročilým technológiám využívaných pri výrobe sa tento dielenský kovový nábytok radí medzi najkvalitnejší v Európe. Je vyrobený z pevného lisovaného oceľového plechu v kombinácii s plastmi, gumou alebo drevom. V našej ponuke nájdete ako kompletné zostavy kovového nábytku, tak jednotlivé prvky, ktorými môžete svoju dielňu alebo kanceláriu vybaviť.

  • Kompletné zostavy kovového nábytku - pre inšpiráciu ponúkame niekoľko kompletných zostáv dielenského nábytku pre Vašu dielňu. Ponúkame len kvalitný kovový nábytok.
  • Nábytok pre uloženie NC nástrojov - pre bezpečné ukladanie nástrojov ponúkame nástrojové lôžka, nástrojové skrine a vozíky. Tento kovový nábytok mimo bežného použitia umožňuje tiež vertikálne ukladanie nástrojov v nástrojových rámoch. Týmto sa veľmi odlišuje od bežného dielenského nábytku, uľahčí Vám organizáciu dielne a vyrieši problémy so skladovaním NC nástrojov.
  • Dielenské skrine - v našej ponuke nájdete tiež kovové policové skrine rôznych rozmerov a prevedení. Či už ide o skriňu s posuvnými, krídlovými alebo roletovými dverami iste si vyberiete tú, ktorá splňuje Vaše predstavy. Skrine môžu obsahovať nielen police, ale tiež zásuvky s vysokou nosnosťou, plastové prepravky a perforované panely pre prehľadné uloženie náradia. Kovový nábytok v tejto kategórii patrí medzi najobľúbenejšie produkty v našej ponuke.
  • Skrine na PC - počítače sa stále častejšie objavujú aj v dielňach či výrobných halách a tieto kovové skrine im zaistia ochranu pred prachom, nečistotami a ďalšími vplyvmi. Kovový nábytok pre výpočtovú techniku vám zaistí dlhú životnosť všetkých komponentov PC.
  • Zásuvkové skrine - ponúkame pojazdné i stacionárne kovové skrine so zásuvkami vrátane ďalšieho príslušenstva, vďaka ktorému môžete zásuvky mnohými spôsobmi členiť.
  • Šatníkové skrine - patria do každej dielne. Kovový nábytok priamo pro Vás.

S nami sa môžete spoľahnúť na profesionálny prístup a kvalitný kovový nábytok. Taliansky výrobca Fami ponúka kovový nábytok so špeciálnymi povrchovými úpravami, takže je veľmi odolný a zároveň moderný.
Aktuality - Dielenský nábytok SK
Dielenské skrine pre NC nástroje Žilina14. 10. 2022 Tento druh skríň je ideálny pre bezpečné uloženie, prehľadnosť a organizáciu NC nástrojov nielen v Žiline, kde budete mať aj záruku toho, že vďaka plastovým lôžkam sa nástroje nepoškodia.
Dielenské skrine pre NC nástroje Prešov28. 8. 2022 NC skrine sú vhodné k organizácii, ochrane a bezpečnosti pre NC nástroje nielen v Prešove. Sú univerzálne pre ktorékoľvek pracovné prostredie a sú vhodným riešením pre každú potrebu, aj optimalizáciu priestoru.
Dielenské skrine pre NC nástroje Košice14. 8. 2022 V našej ponuke nájdete špičkové dielenské skrine pre NC nástroje Košice, ktoré sa vyznačujú dômyselným prevedením, výbornou kvalitou a vysokou nosnosťou.
Dielenské skrine pre NC nástroje Bratislava31. 7. 2022 Tento druh skríň je ideálny pre bezpečné uloženie, prehľadnosť a organizáciu NC nástrojov nielen v Bratislave, kde budete mať aj záruku toho, že vďaka plastovým lôžkam sa nástroje nepoškodia.
Kovový nábytok a plastové prepravky Michalovce12. 6. 2022 Nemáte vo svojej dielni či skladu prehľad? Chcete mať všetko perfektne uložené? Kovový nábytok a plastové prepravky Vám uľahčia prácu aj v Michalovciach.
Kovový nábytok a plastové prepravky Považská Bystrica6. 6. 2022 Chcete mať vo svojej dielni či sklade v Považskej Bystrici perfektny prehľad? V tomto prípadě sa nezaobídete bez kvalitného kovového nábytku a plastových prepraviek, ktoré nájdete len u nás. Kovový nábytok a plastové prepravky Považská Bystrica Vám zjednodušia uskladňovanie tovaru.
Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Spoločnosť REGAZ SK s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov Fami.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Vybavenie autoregálov StoreVan je vhodné pro všetky typy úžitkových vozidiel.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Spoločnosť iMilani srl je výrobca plastových prepraviek, boxov a zásobníkov.

Regaz
Vlastníme certifikát dôveryhodnosti spoločnosti.
Regaz